Bring a friend - Stuntfest i Tigershallen 30/5

Vi inviterer til Bring a Friend Stuntfest i Tigershallen torsdag 30.mai! Er du utøver i Tigers og har venner som vil prøve cheerleading eller er du kanskje helt ny selv og har lyst å prøve noe nytt? Ta med en venn eller 10, og ta turen innom til Tigershallen Kristi Himmelfartsdag. Stuntfesten er for gutter og jenter født i 2007 eller tidligere. Hallen er åpen fra kl.13-16 og det er fritt fram om du vil stunte GS, PS eller bare ta turen innom å se hva cheerleading er.

Spre ordet og bring a friend

Nytt turnkurs for Pee Wee med Erik Nguyen Vu

Vår dyktige turner Erik Vu skal ha turnkurs for våre peewee utøvere. Det er plass til 8 utøvere per kurs, og hvert kurs vil ha fire kurskvelder på 45 minutter. Begge kursene vil tilpasses utøvernes nivå så langt det lar seg gjøre. Prisen er kr 450,- per utøver og betaling skjer med kort eller vipps i hallen første kursdag. Kvittering må fremvises ved oppstart. Påmelding skjer via post til lasse@nrctigers.no 

Kurs 1 - Fulltegnet
Tirsdag 21/5 kl 17:00 - 17:45
Torsdag 23/5 kl 19:15 - 20:00
Tirsdag 28/5 kl 17:00 - 17:45
Torsdag 30/5 kl 19:15 - 20:00

Kurs 2 - Fulltegnet
Tirsdag 21/5 kl 18:30 - 19:15
Torsdag 23/5 kl 18:00 - 18:45
Tirsdag 28/5 kl 18:30 - 19:15
Torsdag 30/5 kl 18:00 - 18:45

NB - dette kurset er for pee wee, ikke for mini (cubs)

Velkommen!

Strålende resultater under VM i Cheerleading for seniorlagene

Vi gratulerer Team Norway Senior All Girl med en fantastisk bronsemedalje i VM! På laget er det ikke mindre enn 18 Tigers-utøvere. I tillegg er Jeanette Arnesen i trenerteamet. Det var utrolig moro å se laget prestere to sterke gjennomføringer som ledet dem til dette meget gode resultatet.

Vi gratulerer også Team Norway Senior Coed med en veldig fin 5.plass! Den beste plasseringen for et norsk senior coed lag noen gang. På dette laget var det 15 utøvere fra Tigers. VM totalt ble veldig bra for Norges tropp, som kommer hjem med 2 sølv, 1 bronse, en femteplass og en sjetteplass. Vi gratulerer alle utøvere og trenere og ønsker god tur hjem! Vi er stolte av dere alle sammen!

58769412_2357485701159138_7064025942586294272_n-2.jpgSølvmedalje i VM til Team Norway Junior Coed

For en fantastisk gjeng!   Foto: Lill-Tonje Johansen

For en fantastisk gjeng!

Foto: Lill-Tonje Johansen

Team Norway Junior Coed hentet hjem et fantastisk VM sølv i Orlando sent i går kveld norsk tid. Laget består av 100 % Tigers-utøvere! De er hentet fra seks av våre konkurranselag, Junior Coed Elite, Junior All Girl Elite, Senior Prodigy, Senior Bright, Senior All Girl Elite og Senior Coed Elite. Laget har blitt trent av Daniela Ohnstad, Jeanette Strømseng, Sondre Storm og Lasse Arnesen. 

- I dag er vi stolte! Vi er stolte av fantastisk hardtarbeidende utøvere. Vi er stolte av et utrolig godt trenerteam som tør sette høye mål. Vi er stolte av klubben som viser at vi kan levere prestasjoner i den ypperste verdenselite, sier styreleder Morten Høgberg. 

I Junior All Girl klassen tok Team Norway med utøvere fra Viqueens hjem sølvmedaljen, så dette ble en fantastisk kveld for norsk cheerleading.

Alle bilder: Lill-Tonje Johansen

Snart avreise til Orlando

En rekke utøveregjør i disse dager unna de siste treningstimene før det er klart for avreise til Orlando og VM i Cheerleading. Tigers er representert av en rekke utøvere på både All Girl og Coed. I tillegg har vi Team Norway Junior Coed, som utelukkende består av utøvere fra NRC Tigers. I tillegg representeres Norge av Team Norway Junior All Girl, som består av utøvere fra Viqueens og et senior Hip Hop lag; Unbound Kick fra Unbound Studios.

Vi gleder oss så til å se dere alle på matten i Orlando, og vi heier på dere alle sammen.

Har du lyst til å følge med fra Orlando? Følg med på denne linken for informasjon om streaming.


Våre utøvere skal på som følger:
Onsdag 24/4 - Team Norway Junior Coed 21.42 norsk tid
Onsdag 24/4 - Team Norway Junior All Girl 22:16 norsk tid
Torsdag 25/4 - Team Norway Senior All Girl 23:22
Torsdag 25/3 - Unbound Kick Senior Hip Hop 21:34  
Fredag 26/4 - Team Norway Senior Coed 01:35

Fredag vil det være finalerunde for de beste lagene. Vi legger ut mer informasjon så snart vi har tidene klare.

LYKKE TIL ALLE SAMMEN!

Team Norway Junior Coed - vi er så stolte av dere!

Team Norway Junior Coed - vi er så stolte av dere!

For en gjeng som er klare til å representere Norge under VM i Cheerleading i Orlando! GO TEAM NORWAY!

For en gjeng som er klare til å representere Norge under VM i Cheerleading i Orlando! GO TEAM NORWAY!


Kommunestyret sa ja

Kommunestyret i Lørenskog hadde i kveld oppe saken der rådmannen hadde innstilt på å starte forhandlinger med Thon Eiendom AS om ny, permanent hall til Tigers på Triaden. Mot kun èn stemme, vedtok kommunestyret å følge rådmannens innstilling. 

- Dette er et gledelig og viktig steg mot å få en permanent hall til klubben, sier styreleder Morten Høgberg. Vi har hatt en god dialog med administrasjonen i deres forberedelser av den politiske behandlingen. Vedtaket som er gjort i kveld gjør fremdriften i prosjektet mer konkret, men det er flere faser vi må gjennom før vi eventuelt kan slippe jubelen løs. 

Det er ennå for tidlig å si når en ny hall på Triaden eventuelt kan stå klar. Neste steg er forhandlinger mellom kommunen og Thon Eiendom AS. Forhandlingsresultat skal godkjennes av kommunestyret før kontrakten kan signeres. Så skal hallen bygges.

- Styret har hatt positive møter med Thon for en tid tilbake,  og vet at de ønsker oss inn. De ser at vi som et stort idrettslag, vil bidra til å gjøre Triaden enda mer attraktivt. Vi skal bidra med det vi kan for at forhandlingsresultatet blir så godt at det godkjennes, avslutter Morten.

Ny Tigershall skal opp i kommunestyret. Vi trenger din støtte!


Onsdag 3. april skal kommunestyret i Lørenskog behandle saken om vår nye hall. Møtet starter kl. 18.00 i Lørenskog Rådhus. Vi håper på stort oppmøte av utøvere og fans kledd i gult og sort.


Go - fight - win!

Ved Triaden: Den nye cheerleaderhallen skal bygges litt ned i bakken og ha en takhøyde på ni meter. Illustrasjon: Helling arkitekter. Bilde hentet fra Romerikes Blad.

Ved Triaden: Den nye cheerleaderhallen skal bygges litt ned i bakken og ha en takhøyde på ni meter. Illustrasjon: Helling arkitekter. Bilde hentet fra Romerikes Blad.

For en helg! NM 2019

For en gjeng! #tigersfamily    Foto: Lill Tonje Johansen

For en gjeng! #tigersfamily

Foto: Lill Tonje Johansen

Da er NM over for 2019, og for en helg det har vært for NRC Tigers.

Junior Coed kjørte en fantastisk rutnine og tok hjem gullet, mens Bullets fulgte opp med en fin-fin fjerdeplass. I Junior All Girl klassen viste jentene på Junior All Girl Elite frem sine unike ferdigheter og tok sølvet., mens Passion leverte en knallgod rutine og ble nummer syv.

I Seniorklassen tok Coed Elite hjem gullet, mens Prodigy viste frem sitt absolutt beste og tok hjem sølvet. All Girl Elite leverte varene og ble nummer to, mens de herlige jentene i Bright viste frem den store fremgangen de har hatt denne sesongen og ble nummer 6.

Peewee Angels hadde oppvisning på lørdag, og viste frem et herlig show med høyt tempo. Det er ingen tvil om at det gror godt også blant våre yngre utøvere.

Styreleder Morten Høgberg er utrolig fornøyd med helgen.

"Tusen takk til hele Tigers-familien! Våre fantastiske utøvere som gjør jobben på matta og leverer varene. Det blir de satt i stand til av Norges beste trenerstab. Reiseledere og øvrig støtteapparat gjør en fantastisk tilrettelegging og alle supporterne som roper seg hese, skryter styreleder Høgberg”.

Ingenting å si på rekrutteringen. Peewee Angels gav alt på matta!

Ingenting å si på rekrutteringen. Peewee Angels gav alt på matta!